School-Go

GOGO organiseerde (samen met de brede school Gouda) School-GO in de wijk Goverwelle. Inmiddels hebben enkele honderden leerlingen kennis gemaakt met het spel Go. Ook voor andere wijken binnen Gouda en omstreken  overwegen we om school Go te gaan organiseren. Interesse? Neem contact met ons op!

SchoolGo op ‘t Carillon

In een cursusmiddag onder schooltijd hebben inmiddels meer dan 450 leerlingen van de hoogste groepen van ‘t Palet, ‘t Carillon, de Hans Christian Andersenschool, de Oosterweide en de Goejanverwelleschool binnen een tijdsbestek van een jaar in één les de basisregels van GO geleerd.

Een gedachte over “School-Go”

  1. Geachte heer, mevrouw,
    Op het Coornhert gymnasium zijn we in de derde klassen bezig met een China-project. In dit verband zou ik de leerlingen graag kennis willen laten maken met go (of weiqi, voor sinologen). Ziet u mogelijkheden om dit te organiseren in samenwerking met GoGo?

    Met vriendelijke groet,
    Henriette Schoemaker
    0182-582850 / 06- 10861066

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>