Vereniging

Sinds januari 2006 is GoGo een informele vereniging. Dit betekent dat we optreden als een vereniging met statuten en een jaarlijkse algemene ledenvergadering.  Informeel betekent dat wij ons niet ingeschreven hebben in de Kamer van Koophandel.

Leden

Lid worden van GoGo? U ben van harte welkom en kunt kosteloos en vrijblijvend kennismaken. Het is ook mogelijk een vrijblijvende cursus te volgen om het spel te leren en kennis te maken van GoGo.

De contributie bedraagt 30 euro per jaar.

  • Als GoGo organiseren wij welke twee weken een Go-avond; samen met het buurthuis de Buurtstee. De kosten bedragen per avond slechts € 1,50.
  • Sinds begin 2006 is GoGo een vereniging. De jaarlijkse contributie bedraagt dit jaar € 15,-.
  • Niet-leden kunnen meespelen tijdens de Go-avond. Zij kunnen echter niet spelen voor de interne GoGo competitie en kunnen ook participeren in de overige activiteiten die de vereniging organiseert.

Bondslidmaatschap

Om nationaal of internationaal mee te kunnen spelen is een afzonderlijk lidmaatschap van de Nederlandse GO Bond verplicht.

Bestuur

Het bestuur van GoGo bestaat op dit moment (januari 2007) uit drie leden:

  • Joost Albers:  Penningmeester
  • Rob Zoet:  Secretaris
  • Arjen Ketelaar: Voorzitter (0182 – 585526)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>