Groene Hart Team kampioen

eerste-plaatsGisteravond in Delft heeft ons competitie-team van het Groene hart het felbegeerde kampioenschap behaald van de derde klasse. Onze hartelijke felicitaties. Onder voortdurend applaus (uit een ander zaaltje) en het nuttigen van alcoholvrij bier (of thee) en na zware strijd werd met het maximale resultaat van 3-0 de overwinning en daarmee het ongeslagen kampioenschap binnen gesleept. Terwijl dit team nog maar enkele jaren geleden spelend met invallersternauwernood aan degradatie wist te ontsnappen bleek de keuze voor de nieuwe vaste speelster Anne B de opmaat naar het kampioenschap. Onder meer werden de sterke teams van Leiden3 en Den Haag 3 verslagen. Volgens teamcaptain Tommy T zal het in de 2e klasse (komend najaar) een zware dobber krijgen. De eerste bordspeler Joost A kan dan laten zien wat hij werkelijk waard is.

Naar verwachting zal het go-spel in het Groene hart hiermee een geweldige opleving krijgen. Een tweede team voor de NGC (Nederlandse Go competitie) staat al in de startblokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>