Go tijdens de Gouda Beach Experience

Op uitnodiging van Sportpunt Gouda was de Go club aanwezig tijdens de Gouda Beach Exeperience. Belangstellende toeschouwers kregen uitleg over het spel en mochten een partijtje meespelen. Daarnaast werd onderling gespeeld onder het genot van een lekker zonnetje. De stevige strandbries gaf wat uitdagingen voor het promotiemateriaal. Daarnaast was het uitkijken voor de volleyballen die vanuit het naastgelegen volleybalterrein die op de Go borden dreigen te landen.

Na de zomer spelen we in het nieuwe denksportcentrum op een nieuwe locatie. Deze wordt op vrijdag 30 augustus feestelijk geopend.

De eerste reguliere speelavond is op dinsdagavond 10 september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>