Gouda Denkt 2013

Tijdens “Gouda Denkt” kon Gouda kennis maken met de denksporten en de denksportverenigingen in Gouda. Hier werd door jong en oud gebruik van gemaakt. Ook werd tussen de leden van de verschillende denksporten veelvuldig gespeeld.

Een gedachte over “Gouda Denkt 2013”

  1. Leuke serie foto’s. Vooral als kinderen bijna net zo groot zijn als de schaakstukken!
    Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Volgende keer beter.
    Ik heb wellicht gemist dat er ook Othello gespeeld werd? Eigenlijk zou een gemeente veel meer aandacht aan dit spelen moeten geven. Als middel om diverse bevolkingsgroepen met elkaar in contact te brengen. Immers … overla op de wereld wordt wel gespeeld. In Afrika o.a. Mancala.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>