Gouda Denkt 2013 in de Nieuwe Marktpassage


A3 Poster Gouda Denkt
Op zaterdag 20 april wordt in de Nieuwe Marktpassage de tweede editie van “Gouda Denkt!” georganiseerd. Bezoekers kunnen kennismaken met de Goudse Denksportverenigingen waarin Schaken, Dammen, Bridge en Go wordt gespeeld. Midden in de passage wordt een tuinschaakspel opgesteld, op meer dan 10 tafels kan worden gespeeld en er is een kraampje met informatie. De activiteit duurt van 11:00 tot 17:00.

Gouda Denkt! vormt de aftrap van de Nationale Sportweek in Gouda. Tijdens deze sportweek kan met gratis kennismaken met de Goudse Denksporten:
* op dinsdag 23 april is er een Go Clinic. Start om 20:00 in de Denksportzaal van Sporthal de Mammoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>